Invincible Youth 2 Ep 03

Suzy with amber, woori ama bora ikut Soo geun & Hyun woo samchon ke pemukiman warga buat bikin mochi kacang merah

♥ Di jalan suzy jelasin kalo dya saat itu kelas 2 jiyong kelas 3 walaupun 94 line tapi jiyoung “earlier 94” >> talk about exam

♥ Pas di pemukiman suzy kayak tokoh Cinderella coz dy di suruh ini itu yang lain asik2 nyanyi ama ketawa2 >> poor maknae

♥ Pas suzy buat mochi Soo Geun samchon bilang “Suzy mochi rice cake look tasty but why u manage to put all the red beans outside?” >> mochinya suzy kacang merahnya d luar smua seharusnya kan di dalem (4D maknae)

Suzy ama Jiyong jdi MC “Giant Maknaes Daboodo Talk Show >> about G8 problem n problem solving
image

♥ Sunny problem “I’m jealous of Suzy because manny boys like her. What could ido to appeal my self more to boys like suzy?” >> sunny bilang suzy thu cntik & punya aura berbeda saat bukan di atas panggung (Suzy tips : low voice)
image

♥ Trus Hyun woo samchon bilang kalo suzy charm thu pas bangun tidur “Nice Skin” tapi klo lyat kamar suzy kayak anak sekolah yang mau ujian

♥ Suzy ditanya Guest yang mo d invite ke IY 2 terus di jawab “Kang Dong Won”

Suzy Problems “Ga pede ama jidatnya yang sempit” tapi semua member G8 bahkan samchon bilang suzy cantik bahkan jealous coz suzy punya “anak rambut” dijidatnya >> padahal cntik banget ga jenong

Suzy juga tidak membantah dya melakukan “Laminasi Gigi” (2 gigi depan) seperti Yewon

Suzy message on Jiyoung Birthday “Hey Kangjung! Chew Rice cake before swallowing. U should get accepted by university, Pabo. Dont pick answer, please solve them.. fighting”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s